PRIVATE COOKING VAN DE KOK AAN HUIS

Wilt u uw gasten verassen met een uitgebreid diner dat door een professionele chef-kok is bereid? Dan is private cooking van LaBaneCulinair een uitstekende keuze. Chef-kok Bane Jovanovic verzorgt voor u een diner aan huis dat tot in de puntjes geregeld is. U hoeft zelf niets te doen, behalve te genieten van alle lekkernijen die de chef-kok serveert. Met private cooking van LaBaneCulinair haalt u de kok aan huis.

WhatsApp Image 2020-10-25 at 20.24.26 (5)

Private cooking bij u thuis

WhatsApp Image 2020-05-10 at 22.16.51

Wie droomt er nu niet van een privé-kok? Met LaBaneCulinair kunnen deze dromen werkelijkheid worden. De chef kok aan huis verzorgt in uw eigen huis diners waar u en uw gasten versteld van zullen staan. Er wordt enkel met verse producten van hoge kwaliteit gewerkt zodat u verzekerd bent van heerlijke gerechten. Ook over de wijn hoeft u zich geen zorgen te maken. Met een uitstekende kennis van de juiste wijn-spijscombinaties weet de chef-kok altijd de juiste wijn te kiezen. Als u kiest voor private cooking van LaBaneCulinair kunt u zich een avond volledig in de watten laten leggen door de kok aan huis. 

 

Menu in overleg

Het menu voor uw diner wordt altijd in overleg met u bepaald zodat deze perfect aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Bij LaBaneCulinair is veel mogelijk, de chef-kok heeft veel ervaring met en kennis van verschillende keukens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verfrissende amuses, lichte voorgerechten en rijke hoofdgerechten met vis of vlees. Natuurlijk mag een dessert ook niet aan een diner ontbreken. Wilt u graag afsluiten met een fris dessert of wilt u liever een romige en rijk dessert? U kunt uw voorkeuren kenbaar maken aan de chef-kok zodat hij een overheerlijk menu voor u kan samenstellen.

Uw diner tot in de puntjes geregeld

Kiest u voor private cooking, dan geeft u de organisatie van uw diner volledig uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken of u wel voldoende servies in huis heeft, ook dit aspect wordt door LaBaneCulinair voor u geregeld. De chef-kok serveert al uw gerechten aan tafel zodat u zelf ook als een gast aan tafel kunt genieten. Zelfs na afloop van het diner hoeft u niets te doen. De chef-kok ruimt alles op en laat de keuken spic en span achter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van private cooking bij u thuis? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.