Over mij…
Mijn naam is Bane Jovanovic; geboren en getogen in Belgrado, Servië. Ik heb altijd al passie gehad voor koken. Van kleins af aan ben ik te vinden in de keuken, om te helpen, te koken, te bakken, te roeren, noem het maar op. Op mijn zeventiende ben ik begonnen met de Hotel Operation & Management School in Belgrado. Ondertussen was ik ook gestart met een baan als kok bij restaurant Scala te Belgrado. Na mijn schoolcarrière succesvol afgerond te hebben ben ik per direct aan de slag gegaan bij het nieuw geopende Hyatt hotel in mijn geboortestad. Na 3 jaar ervaring op te hebben gedaan ben ik naar Nederland gekomen om mijn kennis op verschillende niveaus uit te breiden. In de loop van de tijd heb ik een kleurrijke kookstijl ontwikkeld; een fascinerende mengeling van smaken. Ik heb bij verschillende restaurants gewerkt en zo veel ervaring opgedaan dat ik bekend ben met verschillende keukens zoals de Aziatische, Franse, Italiaanse en Mediterraanse keuken. Ik heb overheerlijke gerechten leren koken met authentieke smaken. Het leven en werken in Nederland heeft mij de kans gegeven om de verschillende culinaire mekka’s te ontdekken.
NU…
Na vele jaren vast in dienst te hebben gewerkt bij meerdere restaurants was het tijd om weer eens iets nieuws te proberen. Het werken als zelfstandige chef-kok bood hier de perfecte uitkomst voor. Vandaag de dag sta ik paraat voor u als freelance chef-kok, privé kok. Ook kan ik uw catering verzorgen en organiseer ik voor u en uw vrienden en familie leuke en leerzame kookclubs!